Om prosjektet

Prosjektet er utsolgt.

Her pågår anleggsarbeidene for fullt. Byggetomta er sprengt ut og betongarbeidene er i gang.

I januar 2022 starter tømrerarbeidene og alle leilighetene vil sannsynligvis være klar for overtagelse i august/september 2022.

Beliggenhet

Leilighetene ligger i Hafjellgrenda, øverst i Sørlia med flott utsikt over dalen og omkringliggende områder. Kort vei til alt av servicefunksjoner og med lett tilgjengelighet inn i alpinbakken. Ski inn/ut løype i umiddelbar nærhet. Hafjellgrenda og Sørlia består i hovedsak av hytter og noe leiligheter/flermannsboliger.
Fine aktivitetsmuligheter også sommerstid, med bl.a. kort biltur til Hunderfossen Familiepark med attraktive severdigheter og aktiviteter for hele familien, flotte sykkelmuligheter i fjellet. Området ligger ca 15 km fra Lillehammer sentrum (ca. 10 min. kjøring) og ca 1,5 km fra Øyer sentrum med alle servicetilbud , butikker, hoteller, ”Lilleputthammer” m.v. I tillegg til alpinanlegget er det meget gode turmuligheter i et flott terreng på fjellet (tilgjengelig med heis eller bil), både sommer som vinter, med et stort tilbud av stier, preparerte løyper m.v..