Fremdrift

Arbeidet med Ersgaard Utsikten går sin gang. Nå er blokk A, søndre blokk, oppe i full høyde. Planen er at blokk A skal være under tak noe før påske. Blokk B, nordre blokk, vil være under tak utpå forsommeren. Siden vil det gå slag i slag inntil alt er ferdig rundt nyttårstider. Håpet er at både blokk A og B skal kunne overleveres litt over nyttår. Dette vil kjøperne få beskjed om i god tid i forveien.

Salget har gått over all forventning. Pr. i dag er 25 leiligheter solgt, slik at det kun er seks stk. tilbake. Det betyr at om en vil ha leilighet med panoramautsikt over Mjøsa, byen og Lågen-deltaet så begynner det å haste.

Om prosjektet

Utbyggers visjon for tomten har vært å skape en arkitektur med en sterk tilhørighet til stedet og naturen. Tomten har panoramautsikt over Mjøsa, byen, Lågen og deler av Gausdalsskaret. Det har vært viktig for utbygger å bevare denne fantastiske utsikten fra leilighetene. Da prosjektet også ligger rett ved Olympiaparken, marka og skiløypene har det vært viktig for utbygger å legge aktiv-elementet inn i prosjektet. Dette har de gjort ved å bygge inn bl.a. treningrom, felles badstue og dusjer og skiprepperom i underetasjen ved siden av garasjeanlegget.

Ersgaard Utsikten blir bestående av 31 leiligheter med felles garasjeanlegg og bodrom i kjeller/underetasje. De som har garasjeplassen på nordøst side av parkeringskjelleren har sin bod som en forlengelse av garasjeplassen.

Beliggenhet

Leilighetene har en fri og vestvendt beliggenhet med fantastisk utsikt i et solrikt og naturskjønt område i nedre del av OL-parken, ca. 1,4 km ovenfor Stampesletta.  Her kan du spenne på deg skiene utenfor leiligheten og boltre deg i et mangfold av turløyper og gangstier om sommeren. Det er gangavstand til dagligvareforretning, barnehage, barneskole, Kristin- og Håkons-hall med treningssenter, fotballbaner, ishockeybaner m.m. og ca. 10 min. gange til Norges Toppidrettsgymnas (NTG).

Får å lettere finne den leiligheten som passer deg, se prosjektets hjemmeside: ersgaard-utsikten.no

Nøkkepunkter

31 leiligheter som er fordelt på to bygg over 4 plan hvor det til sammen blir (12) 4-roms, (15) 3-roms og (4) 2-roms leiligheter.

Størrelser fra: 34,7kvm BRA – 121 m2 BRA

Alle leilighetene får enten egen terrasse eller balkong.

Til leiligheten følger en egen garasjeplass i felles garasjeanlegg og en sportsbod på ca 5 kvm i felles bodrom i kjeller, eller i forbindelse med garasjeplassen.

I underetasjen v/garasjeanlegget vil det bli bygget et felles treningsrom, felles badstue og dusjer, samt skiprepperom som blir til felles bruk for seksjonseierene.

 

For mer info, se; ersgaard-utsikten.no

Privatmegleren.no; LINK

Finn.no; LINK

 

Meglerinfo;

Pål Thomas Trøseid

Tlf: 95 15 70 82

E-post: ptt@privatmegleren.no