Om prosjektet

Vi har gleden av å presentere tre prosjekterte eneboliger i kjede med fin beliggenhet. Prosjektet realiseres på en attraktiv og luftig beliggende tomt i Nordre Ål, med gangavstand til sentrum. Her har man gode solforhold og flott utsikt mot Mjøsa og Lågen. Området er barnevennlig og veletablert, perfekt for småbarnsfamilier.

Boligene oppføres over tre plan med moderne stil, standard og uttrykk. Utbygger har lagt vekt på å sikre gode uteplasser, og det er tillagt terrasse eller veranda på hvert plan. Dette gjør at du kan nyte solen og utsikten fra alle etasjer.

Dette er et populært og ideelt boligområde for barnefamilier så vel som for den som ønsker å bo sentralt men tilbaketrukket, i rolige omgivelser.

Beliggenhet

Eiendommen har attraktiv beliggenhet i nordre bydel, ca. 1,5 km nord for sentrum og gågata. Dette er et veletablert boligområde med gangavstand til skoler, barnehager samt til dagligvare og Kremmerhuset kjøpesenter. Gode kommunikasjonsmuligheter med holdeplass for bybuss like i nærheten. Meget solrikt beliggende i en rolig gate.

 

Meglerinfo;

Pål Thomas Trøseid

Tlf: 95 15 70 82

E-post: ptt@privatmegleren.no