Fremdrift April 2020

Grunnarbeidene for Vaskeriet Boligsameie 2 er i gang. O. M. Bakke Bygg AS er nå i gang med ringmur og plate på mark.

To firemannsboliger vil stå ferdig om ca. seks måneder. Det fine med en ferdigstillelse på høsten er at alt av utearealer blir ferdigstilt samtidig med at boligene overtas. Det er i alle fall dette som er planen.

Også her har salget gått veldig bra i da seks av åtte leiligheter er solgt.

Om du er på jakt etter en bynær moderne leilighet med tre soverom, stue og kjøkkenkrok må dette må være stedet. I tillegg følger det også med biloppstillingsplass i oppvarmet garasje.

Prosjektet

Prosjektet vil bestå av 8 lekre og moderne selveierleiligheter i 4-mannsbolig med 3 soverom. Til leilighetene vil det følge en utvendig bod og en garasjeplass i felles garasjekjeller.
Størrelser BRA: 81kvm
Priser fra kr 4.150.000,- til kr 4.350.000,-
Firemannsboligene er sentralt beliggende like sør for Norbana i Lillehammer, et populært og sentrumsnært boligområde. Alle sentrumsfunksjonene er i gangavstand fra leilighetene. Det er ca. 300 meter til dagligvarebutikk, ca. 600-700 meter til Lilletorget og ca. 900 meter til Lillehammer Skysstasjon. Det er også gangavstand til Strandtorget kjøpesenter og til den populære strandpromenaden langs Lågen og Mjøsa. Området er stille og rolig, og har meget gode solforhold.
Finn.no; LINK
For mer info, se privatmegleren.no

Kontaktinfo megler;

Pål Thomas Trøseid

Tlf: 95 15 70 82

E-post: ptt@privatmegleren.no