Ca. 1. november starter gravearbeidene.

Deretter vil arbeidet med fundamenter, plate på grunn, betongvegger, dekker m.m. starte.

Når dette er på plass kommer Moelven Byggmodul AS med sine seksjoner, som heises direkte på plass, fiks ferdig med alt som er bestilt av tilvalg etc.

Våren/sommeren utføres de resterende tomtearbeider, d.v.s. det utvendige, veier, plasser, lekeareal m.m..

I juni 2022 kan nøklene hentes og leilighetene tas over. Dato for dette vil dere få beskjed om i god tid av vår megler, Pål Thomas Trøseid, i Privatmegleren.

Det er fortsatt en leilighet som står ledig, så om du er interessert så ta kontakt med Pål Thomas Trøseid hos Privatmegleren i Lillehammer

Om prosjektet

Vi har gleden av å presentere 12 prosjekterte leiligheter fordelt på tre firemannsboliger i Johan Hirsch veg. Prosjektet realiseres på en skrå, vestvendt og luftig tomt i Nordre Ål. Her er det gangavstand til alle sentrumsfasiliteter og umiddelbar nærhet til Rosenlund Bydelssenter. Solrikt beliggende i et veletablert og rolig boligområde.

Prosjektet inneholder fire 3-roms leiligheter og åtte 4-roms leiligheter. Leilighetene inneholder entré, bad, bod, 2-3 soverom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Det blir utgang til vestvendt og solrik balkong fra stuedel. Til hver leilighet vil det følge én carportplass med tilhørende sportsbod.

 

Beliggenhet

Eiendommen har attraktiv beliggenhet i Nordre Ål, ca. 1,5 km fra Lillehammer sentrum. Dette er et veletablert boligområde med gangavstand til skoler, barnehager samt til dagligvare og Kremmerhuset kjøpesenter. Gode kommunikasjonsmuligheter med holdeplass for bybuss like i nærheten. Meget solrikt beliggende.

Dokumenter

Salgsoppgave etc kan lastes ned HER

Meld interesse

Ønsker du å melde din interesse eller kontakte megler, så kan det gjøres HER

 

For mer info, se; johanhirschveg.no

 

Meglerinfo;

Pål Thomas Trøseid

Tlf: 95 15 70 82

E-post: ptt@privatmegleren.no